026 702 90 00
9

mei

2024

Dauwtrappen in park Sonsbeek

Ben jij graag vroeg uit de veren op Hemelvaartsdag? Kom dan dauwtrappen  in park Sonsbeek! En ‘trappen’ gaan we, want onze parkgidsen hebben een speciale route uitgezet langs de mooiste trappen in het park. ‘s Morgens vroeg is de natuur op haar mooist!

Vanaf Molenplaats Sonsbeek klimmen we langzaam omhoog door het stille, nevelige park en genieten van de rust en de eerste vogelgeluiden. Eenmaal bij het hoogste punt aanbeland aanschouwen we, als het weer mee zit, de kers op de taart: de zonsopkomst vanaf de Belvédèretoren. Een unieke ervaring op 100 meter boven NAP, met een fantastisch uitzicht over Arnhem en omstreken!

Hierna wandelen we terug naar Molenplaats Sonsbeek waar een heerlijk ontbijt op ons wacht.

Datum: donderdag 9 mei

Programma:

  • 5:00 uur: Molenplaats Sonsbeek open, koffie en thee voor de deelnemers
  • 5:25 uur: vertrek 1e groep voor wandeling naar Belvédèretoren
  • 5:40 uur: vertrek 2e groep voor wandeling naar Belvédèretoren
  • va 6:30 uur: ontbijt bij Molenplaats Sonsbeek

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus geef je snel op via onderstaand formulier! De eerste groep die vertrekt bij de Molenplaats kan de zonsopgang zien (bij goed weer). De tweede groep is iets later dan de zonsopkomst bovenop de toren (er kan nl. een beperkt aantal mensen tegelijk omhoog). Wie het eerst komt, het eerst maalt: de groepen worden ingedeeld op volgorde van aanmelding.

Je kunt deelnemen met of zonder ontbijt. Wil je na de wandeling ontbijten? Geef dit dan even aan in het veld ‘opmerkingen’ in het opgaveformulier. Het ontbijt kan je ter plaatse afrekenen (graag pinnen) en kost 10 euro. Je krijgt koffie, thee, een belegde croissant, een belegd broodje en vers fruit.

We zien je graag met Hemelvaart!


Kom je ook?

 Wanneer
09-05-2024 05:00 uur t/m 07:00 uur

 Locatie
Bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek

 Leeftijd
Volwassenen

 Aantal nog beschikbare plaatsen
5

Dauwtrappen Park Sonsbeek