026 702 90 00
24

oktober

2022

t/m
30

oktober

2022

Herfstvakantie bij Molenplaats Sonsbeek!

In de herfstvakantie zijn er diverse leuke activiteiten bij Molenplaats Sonsbeek!

In Arnhem en omstreken kan je bijvoorbeeld gaan Fietsen voor je Eten en op bezoek bij producenten van lokaal eten. Bij veel van de deelnemende locaties kan je in de herfstvakantie hun specialiteit gratis proeven. In onze Witte Watermolen kan je (tijdens de reguliere openingstijden) bijvoorbeeld gratis kabouterkoekjes komen eten! De plattegrond met alle locaties die meedoen met Fietsen voor mijn Eten vind je bij de infobalie bij Molenplaats Sonsbeek en in de boerderijwinkels bij onze Stadsboerderijen.

Als je niet bang bent in het donker kan je op zaterdag 29 oktober meedoen aan de nachtexcursie met Jeroen Glissenaar. Tijdens de Nacht van de Nacht zet je al je zintuigen op scherp en ervaar je donker Sonsbeek. Geef je snel op!

Ook is er in de herfstvakantie in Arnhem het Sprookjesfestival.  Op 29 en 30 oktober komt Circus Royal naar de Molenplaats Sonsbeek. 

In de herfstvakantie is er bovendien een extra Sonsbeek Safari. Het park is prachtig in deze tijd van het jaar! Ga je mee met boswachter Jeroen om de herfstkleuren en paddenstoelen te bekijken?

 


Kom je ook?

 Wanneer
24-10-2022 t/m 30-10-2022

 Locatie
Molenplaats Sonsbeek

Ontdek de natuur