026 702 90 00
28

juni

2023

IVN-activiteit: Speuren naar Bodemdiertjes

Op woensdagmiddag 28 juni kunnen kinderen bij Stadsboerderij Presikhaaf speuren naar bodemdiertjes. Schep zelf wat grond in een potje en ontdek onder een vergrootglas hoeveel leven hier eigenlijk in te vinden is! Wist je dat een theelepel vruchtbare aarde meer organismen bevat dan er mensen op de wereld zijn? De enthousiaste vrijwilligers van IVN vertellen je graag meer over wat je allemaal tegenkomt in de bodem en er zijn zoekkaarten waarop je kunt zien hoe de verschillende beestjes heten.

Je bent welkom op woensdagmiddag 28 juni tussen 14:00 – 16:30u bij stadsboerderij Presikhaaf, Ruitenberglaan 4. Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft je niet aan te melden.

Groen Arnhem LIVE
De activiteit wordt georganiseerd door IVN Arnhem als educatief onderdeel van de programmareeks Groen Arnhem LIVE over bodemleven, op donderdag 29 juni in Molenplaats Sonsbeek. Deze avond komen deskundigen van stichting In Goede Aarde en regeneratieve boerderij Erve Kiekebos vertellen over het belang van een gezonde bodem. Groen Arnhem LIVE is een initiatief van Natuurcentrum Arnhem en Groen Arnhem. Deze avond is uitsluitend voor volwassen.

 


Kom je ook?

 Wanneer
28-06-2023 14.00 uur t/m 16.30 uur

 Locatie
Stadsboerderij Presikhaaf