026 702 90 00
7

augustus

2024

Sporen speurtocht

Heb je ooit door het park gewandeld en je afgevraagd welke dieren daar allemaal wonen, zelfs als je ze niet kunt zien? Dan is onze ‘Sporen speurtocht’ perfect voor jou!

Tijdens deze spannende speurtocht gaan we op zoek naar de verborgen wereld van de dieren in het park. Hoewel we de dieren zelf misschien niet altijd tegenkomen, laten ze wel sporen achter. Samen gaan we op zoek naar holletjes, veren, poep en pootafdrukken. Elk spoor vertelt ons iets over de dieren die hier leven.

Gewapend met een handige zoekkaart gaan we de uitdaging aan om te ontdekken van welk dier de sporen zijn. Onze gids helpt ons bij het identificeren van de sporen en vertelt ons allerlei interessante weetjes over de bewoners van het park. We leren hoe we aan een pootafdruk kunnen zien welk dier er langs is gekomen en wat verschillende soorten uitwerpselen ons kunnen vertellen.

‘Sporen speurtocht’ is een avontuurlijke en leerzame excursie voor jong en oud. Het is een geweldige manier om meer te weten te komen over de natuur om ons heen en om je speurneusvaardigheden te verbeteren. Dus trek je stevige schoenen aan en kom mee op ontdekkingstocht!


Kom je ook?

 Wanneer
07-08-2024 10:00 t/m 11:30

 Locatie
Bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek

 Leeftijd
8-10 jaar

 Aantal nog beschikbare plaatsen
10
 Kosten met Gelrepas / Jeugdland Vakantie Paspoort
€ 1,- / per persoon

Sporen speurtocht.

Ontdek de natuur