026 702 90 00

Kinderfeestje op de boerderij

Zin in een loeigezellig kinderfeestje in Arnhem? Kom ‘m dan zeker vieren op een van onze stadsboerderijen, want met feestvarkens weten wij wel raad! De boer een handje helpen met klusjes op de boerderij, lekker spelen tussen de dieren of spelletjes en speurtochten doen, er is veel mogelijk. We hebben de opties hieronder voor je uiteengezet. Reserveren kan via onderstaand contactformulier (m.u.v. kinderfeestjes in De Hooijmaat). Heb je nog vragen? Bel ons gerust.

Werken met de boer

Werken met de boer is gegarandeerd een geweldige ervaring. Onder begeleiding van een boerderijmedewerker gaan de kinderen verschillende klusjes doen op de boerderij. Dieren aaien en vasthouden hoort daar natuurlijk ook bij. Na afloop heb je superveel geleerd over dieren en natuurlijk je diploma hulpboer(in) verdiend!

Werken met de boer is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. Dit kan zowel op Stadsboerderij Presikhaaf in Arnhem- Noord als op Stadsboerderij de Korenmaat in Arnhem-Zuid. De groep kan bestaan uit maximaal 10 kinderen.

Kosten: € 33,- per 30 minuten

Let op: Bovenstaande prijs is exclusief eten en/of drinken. 

Kinderfeestje bij De Hooijmaat

Op het erf van Stadsboerderij de Korenmaat staat Boerderijcafé De Hooijmaat. De Hooijmaat is een zelfstandig horecabedrijf. In de Hooijmaat kan je niet alleen terecht voor een hapje of drankje, je kan er ook je (kinder-)feestje vieren. Meer weten of aanmelden? Mail dan direct naar welkom@dehooijmaat.nl. Meer over Boerderijcafé de Hooijmaat vind je op www.dehooijmaat.nl 

Kinderfeestje bij het T-huis

Pal naast Stadsboerderij Presikhaaf staat het T-huis. Heb je na het werken met de boer lekkere trek gekregen? Dan heb je de mogelijkheid om hier een grote stapel overheerlijke pannenkoeken te komen eten met als afsluiting ijsjes! Meer over kinderfeestjes bij het T-huis vind je hier.

Zelf organiseren

Zin om gewoon heerlijk uit te waaien en te ravotten op het erf? Je kan je feestje bij ons natuurlijk ook gewoon zelf organiseren. Je neemt je eigen spullen mee naar de stadsboerderij. De locatie kost niets, al zijn we heel blij met een donatie in ons spaarvarken op het erf. Geef wel even aan wanneer je komt, dan houden wij er rekening mee.

Dit feestje is prima uit te breiden met ‘Werken met de boer’.

Regen?

Als het regent, gaan we creatief om met de ruimte op de boerderij en zoeken we natuurlijk naar een goede oplossing.

We zien uit naar je komst en vieren graag met je mee!


Ontdek de natuur