026 702 90 00

Kinderfeestje op de boerderij

Zin in een loeigezellig kinderfeestje in Arnhem? Kom ‘m dan zeker vieren op een van onze stadsboerderijen, want met feestvarkens weten wij wel raad! De boer een handje helpen met klusjes op de boerderij, lekker spelen tussen de dieren of spelletjes en speurtochten doen uit onze themakisten, er is veel mogelijk. We hebben de opties hieronder voor je uiteengezet. Reserveren kan via onderstaand contactformulier (m.u.v. kinderfeestjes in De Hooijmaat). Heb je nog vragen? Bel ons gerust.

Werken met de boer

Werken met de boer is gegarandeerd een geweldige ervaring. Onder begeleiding van een boerderijmedewerker gaan de kinderen verschillende klusjes doen op de boerderij. Dieren aaien en vasthouden hoort daar natuurlijk ook bij. Na afloop heb je superveel geleerd over dieren en natuurlijk je diploma hulpboer(in) verdiend!

Werken met de boer is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. Dit kan zowel op Stadsboerderij Presikhaaf in Arnhem- Noord als op Stadsboerderij de Korenmaat in Arnhem-Zuid. De groep kan bestaan uit maximaal 10 kinderen.

Kosten: € 27,- per 30 minuten

Themakist huren

Speciaal voor kinderen tussen 4 en 7 jaar hebben we twee themakisten: Rikki het konijn en Dottie’s kuikens. Je huurt een kist en alles zit er in voor een geslaagd kinderfeestje: een voorleesboek, een speurtocht en veel spelletjes. Bij elke kist hoort ook een draaiboek. Dat krijg je bij het reserveren. Daarin staat een uitleg over de inhoud van de kist en geven we extra feestsuggesties. Je neemt zelf eten en drinken mee. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort het feestje duurt. Dat bepaal je zelf. Ga er van uit dat het gemiddeld 2 uur duurt.
Kosten: € 42,-  (naast de kosten vragen wij € 25,- euro borg voor de themakist; dit bedrag krijgt je na afloop weer terug).

Combineer het eens met ‘Werken met de boer.’  Dat maakt het nog specialer.

Kinderfeestje in De Hooijmaat

Op het erf van Stadsboerderij de Korenmaat staat Boerderijcafé De Hooijmaat. De Hooijmaat is een zelfstandig horecabedrijf. In de Hooijmaat kan je niet alleen terecht voor een hapje of drankje, je kan er ook je (kinder-)feestje vieren. Meer weten of aanmelden? Mail dan direct naar welkom@dehooijmaat.nl. Meer over Boerderijcafé de Hooijmaat vind je op www.dehooijmaat.nl 

Zelf organiseren

Zin om gewoon heerlijk uit te waaien en te ravotten op het erf? Je kan je feestje bij ons natuurlijk ook gewoon zelf organiseren. Je neemt je eigen spullen mee naar de Stadsboerderij. De locatie kost niets, al zijn we heel blij met een donatie in ons spaarvarken op het erf. Geef wel even aan wanneer je komt, dan houden wij er rekening mee.

Dit feestje is prima uit te breiden met ‘Werken met de boer’.

Regen?

Als het regent, gaan we creatief om met de ruimte op de boerderij en zoeken we natuurlijk naar een goede oplossing.

We zien uit naar je komst en vieren graag met je mee!


Ontdek de natuur