026 702 90 00

Vergaderruimte huren in Park Sonsbeek

Op zoek naar een unieke, groene locatie midden in de stad én in de natuur? Dan ben je welkom bij bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek!

We verwelkomen graag bedrijven en organisaties die willen vergaderen op een inspirerende en groene locatie in Park Sonsbeek. Laat je blik verruimen door de bijzondere omgeving en ons historische pand.

Er zijn verschillende opties voor bijeenkomsten tot 75 personen. Uiteraard zijn onze ruimtes sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken, zoals wifi, beamer en flip-overs en vergaderbenodigdheden. Daarnaast is het mogelijk om op pad te gaan met een gids van Molenplaats Sonsbeek, om nog meer te ontdekken over Park Sonsbeek, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan de Belvédère toren of de IJskelder. 

Wij verhuren onze ruimtes niet voor feesten, partijen of bruiloften, wel voor vergaderingen, workshops, lezingen en presentaties.

Deze prachtplek ligt op ongeveer 5 minuten lopen vanaf Arnhem Centraal.

Folder zalen Molenplaats Sonsbeek

Interesse in het huren van een zaal?

Voor meer informatie of een reservering kan je vrijblijvend contact opnemen en mailen naar molenplaats@natuurcentrumarnhem.nl