026 702 90 00

Vergaderruimte huren in Park Sonsbeek

Molenplaats Sonsbeek is in januari 2023 gesloten ivm de verhuizing van restaurant A Beautiful Mess. Vanaf februari bieden wij weer onderstaande arrangementen.

 

Op zoek naar een unieke, groene locatie midden in de stad én in de natuur? Welkom bij bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek!

We nodigen je uit om te genieten van de mooie natuur die Arnhem rijk is. We verwelkomen graag bedrijven en organisaties die eens willen vergaderen op een inspirerende en groene locatie in Park Sonsbeek. Laat je blik verruimen door bijzondere culinaire en culturele ontmoetingen.

Er zijn verschillende opties voor bijeenkomsten tot 70 personen. Uiteraard zijn onze ruimtes aangepast aan de coronamaatregelen en voorzien van wifi, beamer en flip-overs. Daarnaast is het mogelijk om op pad te gaan met een gids van Molenplaats Sonsbeek, om nog meer te ontdekken over Park Sonsbeek, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan de Belvédère toren of de IJskelder. 

Deze prachtplek ligt op ongeveer 5 minuten lopen vanaf Arnhem Centraal.

 

Molenschuur (max 70 personen)

De Molenschuur wordt verhuurd aan grote gezelschappen (buiten de reguliere openingstijden van het bezoekerscentrum en restaurant). Door de goede geluidsinstallatie met microfoon en beamer/scherm is de Molenschuur uitermate geschikt voor een presentatie aan een grote groep of bijvoorbeeld een receptie.

Parkzaal (max 40 personen)

De Parkzaal wordt verhuurd aan middelgrote gezelschappen. Deze zaal heeft een privé-ingang met een directe uitgang naar het naastgelegen Jansveld. Voor bijvoorbeeld een familie-uitje is de Parkzaal de ideale ruimte. Ook hier is een beamer en scherm aanwezig dus de zaal is ook geschikt voor vergaderingen en presentaties.

Sprengzaal (max 12 personen)

De Sprengzaal wordt verhuurd aan kleine gezelschappen. Door de intieme setting is deze vergaderruimte ideaal voor het geven van trainingen. De Sprengzaal is gelegen op de eerste etage van de Molenplaats en is bereikbaar via een trap.

Interesse in het huren van een zaal?

Voor meer informatie of een prijsopgave kan je vrijblijvend contact opnemen en mailen naar molenplaats@natuurcentrumarnhem.nl