026 702 90 00

Vergaderruimte huren in Park Sonsbeek

Op zoek naar een unieke, groene locatie midden in de stad én in de natuur? Welkom bij bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek!

We nodigen je uit om te genieten van de mooie natuur die Arnhem rijk is. We verwelkomen graag bedrijven en organisaties die eens willen vergaderen op een inspirerende en groene locatie in Park Sonsbeek. Laat je blik verruimen door bijzondere culinaire en culturele ontmoetingen.

Er zijn verschillende opties voor bijeenkomsten tot 60 personen. Uiteraard zijn onze ruimtes aangepast aan de coronamaatregelen en voorzien van wifi, beamer en flip-overs. Verse hapjes, een uitgebreide lunch of borrel? Het kan allemaal. Daarnaast is het mogelijk om op pad te gaan met een gids van Molenplaats Sonsbeek, om nog meer te ontdekken over Park Sonsbeek, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan de Belvédère toren of de IJskelder. 

Deze prachtplek ligt op ongeveer 5 minuten lopen vanaf Arnhem Centraal.

 

Molenschuur (60 personen)

De Molenschuur wordt verhuurd aan grote gezelschappen. Door de goede geluidsinstallatie met microfoon is de Molenschuur uitermate geschikt voor een presentatie aan een grote groep of bijvoorbeeld een receptie.

Parkzaal (15 personen)

De Parkzaal wordt verhuurd aan middelgrote gezelschappen. Deze zaal heeft een privé-ingang met een directe uitgang naar het naastgelegen Jansveld. Voor bijvoorbeeld een familie-uitje is de Parkzaal de ideale ruimte.

Sprengzaal (6 personen)

De Sprengzaal wordt verhuurd aan kleine gezelschappen. Door de intieme setting is deze vergaderruimte ideaal voor het geven van trainingen.

Interesse in het huren van een zaal?
Onze partner A Beautiful Mess verzorgt de verhuur van de zalen en de catering.
Voor meer informatie of een prijsopgave kun je vrijblijvend contact opnemen met 06 34 29 38 22 of mailen naar molenplaats@abeautifulmess.nl