026 702 90 00

Restaurant A Beautiful Mess

Bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek is de ideale plek om neer te strijken en te genieten van groen en heel veel moois en lekkers. Stap binnen in restaurant A Beautiful Mess – Arnhem. Waar de authentieke donkerhouten balken gecombineerd zijn met frisse kleurtjes, toffe prints en botanische sferen. Je kunt hier terecht voor koffie met taart, borrel en bites en bijzondere lunchgerechten uit de Midden-Oosterse keuken.

A Beautiful Mess Arnhem

In de Molenschuur is sinds juni 2020 restaurant A Beautiful Mess gevestigd. Het team van dit bijzondere restaurant bestaat uit mensen met een vluchtelingenachtergrond, die hier hard werken aan een fijne en vooral veilige toekomst. Daarnaast is het eten ook nog eens verrukkelijk! Op de menukaart vind je veel Oosters georiënteerde gerechten, maar ook appeltaart en tosti’s.

Groene evenementenlocatie huren

De Molenschuur beschikt over twee vergaderzalen, een kleine zaal voor max. 8 personen en een grote zaal voor max. 30 personen. De ruimtes, maar ook het restaurant, zijn iedere dag en avond af te huren. In al deze drie ruimtes is een beamer met elektrisch scherm aanwezig.

Het huren van de ruimtes is mogelijk op aanvraag. Neem contact op met A Beautiful Mess voor meer informatie over verhuur en arrangementen.

Openingstijden en contact A Beautiful Mess Arnhem

Kijk voor actuele openingstijden op de website van A Beautiful Mess Arnhem. 

Contact restaurant:
T: 06 34293822.
E: arnhem@abeautifulmess.nl
W: abeautifulmess.nl/arnhem/