026 702 90 00
7

november

2020

Bestel jouw kerstpakket van Arnhemse stadsboerderij

Van oudsher gaf de boer zijn knecht voor de kerstdagen een mand mee met allerlei lekkere en luxe voedingsmiddelen, zoals brood, kaas, worst en wijn. Zo is het fenomeen kerstpakketten ontstaan. Vanuit deze oude boerentraditie verzorgen onze stadsboerderijen nu ook kerstpakketten met biologische en duurzame producten van eigen land en uit de streek.

Wil je met kerstmis genieten van (h)eerlijke lekkernijen uit Arnhem en omstreken? Breng dan een bezoek aan onze boerderijwinkels op Stadsboerderij Presikhaaf en Stadsboerderij de Korenmaat of bestel online één van onze kerstpakketten! Er zijn verschillende pakketten, samengesteld in samenwerking met lokale ondernemers. Lekker en verantwoord!

BESTEL HIER!

We hebben mooie kerstpakketten voor je samengesteld in samenwerking met lokale ondernemers (die in deze tijden ook wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken), zoals Boerderijcafé de Hooijmaat, Brandrood Kaas, De Koekfabriek Arnhem, Noordland, Zalig Fruit, Zuster Evie en De Witte Watermolen.

Kom jouw kerstpakket op 23 of 24 december ophalen bij één van onze boerderijwinkels of laat het bezorgen door De Groene Rijders.  Wil je iemand anders verrassen met een duurzaam kerstpakket? Dat kan dus ook! Laat het pakket dan bezorgen op zijn of haar adres.

Wil je grotere aantallen bestellen en/of de levering op een ander tijdstip? Neem contact met ons op: dan bespreken we de mogelijkheden!

Zijn er pakketten uitverkocht? Meld je aan voor de nieuwsbrief van de boerderijwinkels en we laten je weten wanneer er nieuwe pakketten zijn!

 


Ontdek de natuur