026 702 90 00
5

december

2022

Expositie duurzaamheid bij Molenplaats Sonsbeek

Bij Molenplaats Sonsbeek is van december 2022 tot maart 2023 een bijzondere expositie te zien. De fotografen van Fotogroep Arnhem kregen de opdracht om ieder een presentatie te maken met het thema ‘duurzaamheid’. Er zijn prachtige en zeer uiteenlopende foto’s gemaakt; elk paneel een eigen stijl en eigen verhaal. Al in de eerste week maakte deze expositie de tongen los en werd er veel over de foto’s en het onderwerp gepraat en gediscussieerd. Een onderwerp dat Natuurcentrum Arnhem op het lijf is geschreven en onze ruimte enorm verfraaid. We zijn dan ook erg blij dat onze bezoekers nog tot maart 2023 kunnen genieten van deze mooie expositie! Kom je ook snel eens kijken?

Fotogroep Arnhem:
“In het najaar van 2021 is het project Duurzaamheid gestart. Het project kent 3 aspecten: een bedrijfsmatig aspect, een kleinschalig aspect en een creatief aspect. Foto’s uit het dagelijkse leven m.b.t. duurzaamheid.
Juni 2022 is het project afgerond. De foto’s van het project worden van 1 december 2022 t/m 28 februari 2023 tentoongesteld in De Molenplaats, gelegen aan het Sonsbeekpark. De foto’s zijn daar dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur te bekijken. De expositie omvat werk van de fotografen Ton SchultenHendrik Jan Zonnenveld, Jan Berendsen, Emile Peters en Hans Alink.”

Kijk voor meer informatie op de website van Fotogroep Arnhem: www.fotogroeparnhem.nl

Ontdek de natuur