026 702 90 00
10

juni

2020

Fotowedstrijd voor kids!

Maak een foto van planten of beestjes en win een cadeaubon!

Heb jij een tuin of balkon met veel planten en beestjes? Of zijn er bomen of struiken in jouw buurt waar veel insecten op af komen?  Maak een mooie foto van die plantjes of beestjes en misschien win jij wel een cadeaubon van € 25,-! Daarmee kun je bij Intratuin iets leuks kopen voor de tuin.  Kijk maar eens goed in je omgeving of je mooie planten of beestjes ziet!

Zo doe je mee:
Deel vóór 1 juli je foto met #deeljetuin met Arnhem Klimaatbestendig: voor Facebook en Instagram via @ArnhemKlimaatbestendig en op Twitter via @ArnhemsKlimaat. Op 1 juli worden de twee beste foto’s via Facebook en Twitter van Arnhem Klimaatbestendig gedeeld en kunnen volgers hun stem uitbrengen. Begin juli wordt de winnaar bekend gemaakt. Dus duik met je mobieltje of fotocamera de natuur in en schiet een mooi levendig plaatje van planten of beestjes, deel die met Arnhem Klimaatbestendig en maak kans op Intratuin-cadeaubon t.w.v. € 25,-. Vraag je ouders om toestemming en daag ze uit om ook een foto op te sturen!

Over Arnhem Klimaatbestendig

Door klimaatverandering wordt het in de zomer steeds warmer en droger. En als het regent, regent het vaak heel hard. Dat zorgt voor problemen. Als er veel planten en bomen zijn dan hebben we hier minder last van! In de schaduw van de boom is het lekker koel en planten nemen veel regenwater op. Bovendien kunnen er meer soorten planten en beestjes leven. En dat is heel belangrijk voor de natuur en ons zelf!

Arnhem Klimaatbestendig is partner van Natuurcentrum Arnhem. Arnhem Klimaatbestendig geeft informatie over wat mensen kunnen doen om hun huis, tuin en buurt een beetje groener te maken. Zo zorgen we samen voor een mooi en groen Arnhem!


Ontdek de natuur