026 702 90 00
28

maart

2022

Gezond Natuur Wandelen bij Molenplaats Sonsbeek

Stichting Gezond Natuur Wandelen is gestart met gratis wekelijkse natuurwandelingen op de zaterdagochtend 10.00 vanaf ons bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek. De wandelingen van een uur in het mooie Sonsbeekpark zijn er in verschillende tempo’s zodat iedereen kan meedoen. Tijdens de wandelingen staan we even kort stil bij de natuur en het groen. Het voorjaar is begonnen, dus er valt veel te bewonderen. Na afloop kan er samen koffie worden gedronken in Molenplaats Sonsbeek (koffie op eigen kosten).

Meer informatie
Vind je het leuk om mee te wandelen, af en toe te begeleiden en kort iets te vertellen over de natuur en het groen ? Dan is Gezond Natuur Wandelen iets voor jou. Aanmelden als wandelaar of potentieel begeleider kan bij projectleider Carolien Giessen via carolien.giesen@sportbedrijfarnhem.nl Meer informatie over Gezond Natuur Wandelen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl. Je kunt ook gewoon een keer meelopen om te ervaren of het iets voor jou is. Welkom!
De gezellige en laagdrempelige natuurwandelingen worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA), Sportbedrijf Arnhem, Groen Arnhem, het IVN en het Natuurcentrum Arnhem.


Ontdek de natuur