026 702 90 00
21

maart

2022

Koffie met een verhaal…

In de boerderijwinkel bij Stadsboerderij Presikhaaf kan je terecht voor lokale producten van de boerderij en ook voor een hapje en een drankje. Wij schenken er koffie van Peeze en zijn overgestapt op een nieuw soort koffiebonen. Per 22 maart zijn de prijzen van onze koffie verhoogd. De koffie is nu iets duurder dan je gewend was, maar nog steeds te koop voor een zeer gunstige prijs. Zeker als je bedenkt dat je nu koffie met een verhaal drinkt…

De koffie is biologisch en is verbouwd door Yanesha indianen in Peru. De boeren krijgen een eerlijke prijs (89% hogere prijs t.o.v. de wereldmarkt).

De koffie wordt zeer klimaatpositief geproduceerd: de CO2 uitstoot van plantage t/m jouw kopje worden mogelijk gereduceerd en het restant wordt ruimschoots gecompenseerd. De verpakking is bovendien vrij van aluminium en mag daarmee bij het plasticafval.

Het belangrijkste van alles: de koffie is geweldig van smaak! De Arabica bonen kenmerken zich door hun medium zoete en intense smaak met een volle en ronde – body. De koffie bevat tonen van grapefruit, laurier, amandel en melkchocolade en sluit af met een prettige, lange nasmaak.

Dit is dus koffie zoals koffie volgens ons hoort te zijn: toekomstbestendig! Ontdek het hele verhaal achter onze koffie hier.

Kom je snel een keer proeven?


Ontdek de natuur