026 702 90 00
7

juli

2020

Molenplaats Sonsbeek opent deuren weer in nieuw jasje

Ons Bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek toont a.s. vrijdag 10 juli een eerste glimp van haar nieuwe gezicht. Kom langs en maak kennis met restaurant A Beautiful Mess, dat zich sinds kort in onze Molenschuur gevestigd heeft!

Bij restaurant A Beautiful Mess kun je lekker eten op een mooie plek. A Beautiful Mess is onderdeel van Refugee Company. Via leerwerktrajecten biedt Refugee Company mensen met een vluchtelingenachtergrond een veilige plek richting economische en sociale zelfstandigheid. Deelnemers aan deze programma’s zijn de drijvende kracht achter A Beautiful Mess restaurants, de Mondmaskerfabriek, Makerspace en de Bajes Beach Club.

Het restaurant is vanaf 10 juli open van dinsdag t/m zondag van 9:00 – 17:00 uur. De komende weken eerst voor koffie, taart, bier en wijn. In ieder geval vanaf 1 augustus kan je er ook terecht voor een uitgebreide lunch. De kaart is gebaseerd op de Midden-Oosterse keuken, en de gerechten zijn verrukkelijk!

Niet alleen het restaurant, maar ook het infogedeelte van ons bezoekerscentrum, dat bemand wordt door vrijwilligers van Natuurcentrum Arnhem, heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Hier kan je volop inspiratie opdoen over groen en groenbeleving in Arnhem. Ons team helpt je graag op pad!

De officiële ‘Grand Opening’ van zowel restaurant als informatiegedeelte, zal in september plaatsvinden. We houden je via onze website op de hoogte.

Lees meer over Refugee Company


Ontdek de natuur