026 702 90 00
12

december

2022

Restaurant A Beautiful Mess gaat verhuizen

Restaurant A Beautiful Mess, gevestigd in Bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek gaat verhuizen per 1 januari 2023.

Natuurcentrum Arnhem en Restaurant A Beautiful Mess Arnhem hebben in goed gezamenlijk overleg besloten om de samenwerking in bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek te beëindigen. Het is gebleken dat de ambities van beide partijen moeilijk op 1 locatie te verenigen zijn. A Beautiful Mess gaat daarom op zoek naar een nieuwe plek waar ook mogelijkheden voor avondopenstelling en grotere events zijn. Wij gaan op zoek naar een nieuwe invulling voor de horeca die ondersteunend is aan onze rol als groene VVV. Natuurentrum Arnhem en A Beautiful Mess gaan zo ieder hun eigen weg om hun mooie missies nog beter te kunnen verwezenlijken.

In de maand december blijft A Beautiful Mess je in ons bezoekerscentrum voorzien van hun oosters georiënteerde lekkernijen. In januari 2023 gaan wij de Molenschuur klaarmaken voor een nieuwe, frisse start. Molenplaats Sonsbeek zal daarom in januari gesloten zijn voor bezoekers. Vanaf februari 2023 kan je weer bij ons terecht voor de start van je wandeling, informatie over Park Sonsbeek, groene activiteiten in Arnhem of het bezichtigen van onze expositie. De Witte Watermolen is in januari gewoon open volgens de reguliere openingstijden.

Voor wandelarrangementen, boekingen of zaalverhuur kan je vanaf heden contact opnemen met: molenplaats@natuurcentrumarnhem.nl

Voor reeds gemaakte boekingen in januari nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Monique Verstraten (directeur NA):
“We hebben in onze samenwerking met A Beautiful Mess laten zien dat Molenplaats Sonsbeek een plek is voor álle Arnhemmers, oud én nieuw. Een plek waar mensen van verschillende achtergronden elkaar ontmoeten en waar eten verbroedert. We zijn blij dat we dat gevoel gezamenlijk hebben kunnen overbrengen. We bedanken A Beautiful Mess voor de samenwerking en wensen hen het allerbeste voor de toekomst”.

 


Ontdek de natuur