026 702 90 00
17

april

2019

Stadsboerderij de Korenmaat rookvrij

Tijdens het Lentefeest zal Wethouder Roeland van der Zee samen met de directeur van Natuurcentrum Arnhem Monique Verstraten zijn ‘hand’-tekening zetten voor een Rookvrije locatie. Dit in het kader van het Nationaal Preventieakkoord, dat als doel heeft dat alle Kinderboerderijen in Nederland in 2020 rookvrij zijn. 88% van de Nederlanders ondersteunt deze maatregel, blijkt uit onderzoek.

Dansende koeien op het lentefeest
Nog meer feestelijks tijdens het Lentefeest: de koeien van De Korenmaat mogen voor het eerst naar buiten! Dus kom, net als de koeien, genieten van dit spektakel!

Activiteiten voor kinderen
Voor kinderen is er op het Lentefeest van alles te doen. Je kunt de pas geboren dieren bewonderen, een eitje rapen en laten bakken, een zaadbommetje maken of een speurtocht doen. Ook mag je op de stoel van de boer in de trekker zitten en je kunt mee doen met de spannende eierrace. Uiteraard ontbreken het maken van een mooie lente-knutsel en een lekker glaasje limonade niet.

De toegang is gratis en deelname aan alle activiteiten kost 4 euro per kind. Het feest duurt van 13.30 tot 16.30 uur. De kaartverkoop sluit om 16.00 uur.

Kom je ook de lente vieren?!

Waar?
Stadsboerderij De Korenmaat
Marius van Beeklaan 5
Arnhem