026 702 90 00
28

januari

2022

Vacature: Beheerder Boerderijwinkels

Ben jij een rasecht winkeldier en duizendpoot? Heb je affiniteit met biologische producten en duurzaamheid en wil je werken in een dynamische en natuurlijke omgeving?

Dan heb je vast interesse in de functie van
Beheerder Boerderijwinkels bij Natuurcentrum Arnhem.

Wat doet Natuurcentrum Arnhem?

Natuurcentrum Arnhem verzorgt educatie op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid en beheert een tweetal stadsboerderijen (Stadsboerderij de Korenmaat en Stadsboerderij Presikhaaf). Beleven, ontdekken en bezig zijn met de natuur staan hierbij centraal.
Vanuit Molenplaats Sonsbeek werkt Natuurcentrum Arnhem in de stad aan het vergroten van het besef dat natuur een kernwaarde is in een duurzame samenleving. We willen de Arnhemse burger bewustmaken van de eigen rol in de leefomgeving en handvatten aanreiken om bewuste keuzes te maken.

De boerderijwinkels

In de boerderijwinkels bij Stadsboerderij Presikhaaf en Stadsboerderij de Korenmaat worden eerlijke lokale producten verkocht, zoals vlees van eigen dieren, eieren, groente, jam honing en meel en educatieve materialen Jaarlijks komen er ongeveer 200.000 bezoekers op de stadsboerderijen. In de boerderijwinkels kunnen de bezoekers kennismaken met de producten van de boerderij en leren over lokaal voedsel en duurzaam leven.
Het is eten dat verkocht wordt is geproduceerd met liefde en respect voor plant en dier. Eten direct van de boerderij of van lokale partners.
In de winkels vind je naast gezond en eerlijk eten ook handige tips om zelf gezond te koken en duurzaam te leven.

Welke plek neem je in de organisatie in?

Als Beheerder Boerderijwinkels maak je deel uit van het bedrijfsbureau. Onder het bedrijfsbureau vallen alle ondersteunende taken, zoals de financiën, roosteren en communicatie. Als Beheerder Boerderijwinkel word je aangestuurd door de coördinator Bedrijfsbureau.

Wat doet de beheerder Boerderijwinkel?

Je bent verantwoordelijk voor de exploitatie van de winkel en bent daarmee het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, collega’s en vrijwilligers. Je zet in op verhoging van de omzet van de winkels. Je verzorgt de inkoop en voorraad, regelt de kassa in en onderhoudt contact met de leveranciers. Je zoekt nieuwe producten en zorgt voor de winkelinrichting.
Je beheert de webshop en zorgt dat de bestellingen van de webshop klaar worden gezet en geleverd aan de klant. Met 2 winkels in beheer is logistiek een onderdeel van het geheel. Je werkt nauw samen met de vrijwilligers die in de winkel staan, ondersteunt hen waar nodig en zorgt voor het rooster.

Ben jij van alle markten thuis? Dit vragen wij van je:

 Je hebt een relevante MBO-opleiding en aantoonbare werkervaring in een winkel;
 Je hebt aantoonbare affiniteit met biologische producten, natuur en duurzaamheid;
 Je doet de inkoop en weet de voorraad (in de digitale kassa) te beheren;
 Je kan een website beheren en weet deze aantrekkelijk te houden;
 Je bewaakt het biologische, educatieve en duurzame karakter van de winkel;
 Je weet de winkel een aantrekkelijke uitstraling te geven;
 Je werkt actief samen met een team vrijwilligers, je ondersteunt hen in hun werk in de winkel;
 Je bent klantvriendelijk en weet de klant te enthousiasmeren voor onze producten;
 Je neemt graag initiatief en hebt oog voor wat de Boerderijwinkel nodig heeft;
 Je bent flexibel in het invullen van de uren

Herken je jezelf in dit profiel, dan zoeken we jou!

Wat mag je van ons verwachten?

Een dynamische, groene werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng.
Een dienstverband voor 16 uur per week.
Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 6 van de CAO VERMO.

Hoe toon je je interesse?

Stuur vóór 21 februari een brief met CV naar Natuurcentrum Arnhem, t.a.v. Jantine Jansen,
Ruitenberglaan 4, 6826 CC Arnhem of mail die naar jantine.jansen@natuurcentrumarnhem.nl met vermelding van: Beheerder Boerderijwinkel.
Wil je eerst nog informatie over deze functie of de procedure? Bel dan met Jantine Jansen, Coördinator bedrijfsbureau Natuurcentrum Arnhem, telefoon 0267029021

Hoe gaan we verder?

Wanneer je behoort tot de geselecteerde kandidaten, krijg je een uitnodiging voor een gesprek met vertegenwoordigers van Natuurcentrum Arnhem op woensdag 2 maart. Uiteraard laten we je ook weten als je niet wordt uitgenodigd


Ontdek de natuur