026 702 90 00
19

april

2022

Wandelen is gezond!

Samen wandelen in de natuur en het groen van de stad: elke zaterdag om 10.00 uur kan je Gezond Natuur Wandelen in Arnhem! locaties:

  • Molenplaats Sonsbeek: elke zaterdag 10.00 uur
  • Elderveld, de Gaanderij  (vanaf vrijdag 6 mei): 10.00 uur

De stichting Gezond Natuur Wandelen is gestart met gratis wekelijkse natuurwandelingen op de zaterdagochtend 10.00 uur vanuit de Molenplaats Sonsbeek Zijpendaalseweg 24A, 6814 CL Arnhem en op vrijdagochtend 10.00 uur vanuit de Gaanderij, Driemondplein 1, 6843AN, Arnhem. Wandelen is gezond voor lijf en geest. En samen wandelen is ook nog eens een fijne manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

De gezellige en laagdrempelige natuurwandelingen worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA), Sportbedrijf Arnhem, Groen Arnhem, het IVN en het Natuurcentrum Arnhem. De wandelingen van een uur in het mooie Sonsbeekpark en de verassende groene omgeving in Elderveld zijn er in verschillende tempo’s zodat iedereen kan meedoen. Tijdens de wandelingen staan we even kort stil bij de natuur en het groen. Het voorjaar is begonnen, dus er valt veel te bewonderen. Na afloop kan er samen koffie worden gedronken in de Molenplaats bij restaurant A Beautifull Mess of bij de Gaanderij (koffie op eigen kosten).

Meer informatie
Vindt u het leuk om mee te wandelen, dan bent u van harte welkom!

Zou u af en toe wandelingen willen begeleiden en kort iets willen vertellen over de natuur en het groen? Dan is Gezond Natuur Wandelen iets voor u. Vragen hierover of aanmelden als begeleider kan bij Carolien Giesen via carolien.giesen@sportbedrijfarnhem.nl

Meer informatie over Gezond Natuur Wandelen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl. U kunt ook gewoon een keer meelopen om te ervaren of het iets voor u is. U bent van harte welkom!


Ontdek de natuur