026 702 90 00

De speeltuinen op onze stadsboerderijen zijn dringend aan vervanging toe. Onze grootste wens? Twee prachtige, natuurlijke samenspeeltuinen inrichten voor álle kinderen. Een plek waar kinderen, mét of zonder beperking, eindeloos kunnen samen spelen in het groen en buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Dat kan alleen NIET zonder jouw steun. Bouw je mee?

Doneren Doneren

Jouw steun is onmisbaar!

Het vernieuwen van onze speeltuinen kost veel geld en we zijn hiervoor dan ook afhankelijk van donaties. Met jouw steun richten wij twee bijzondere speelplekken in, waar kinderen elke dag (gratis) terecht kunnen om lekker samen te spelen, te leren van elkaar en de natuur en spelenderwijs te ontdekken wat ze allemaal kunnen! Ieder bedrag, groot of klein, is welkom. Klik op de doneerknop voor een online donatie. Je kunt je donatie ook overmaken naar rekeningnummer  NL79TRIO0338442189 t.n.v. Natuurcentrum Arnhem. Vermeld bij je donatie ‘Speeltuinen’.

Voor beide boerderijen ligt er inmiddels een avontuurlijk ontwerp, met veel oog voor groen, duurzaamheid en natuurlijk en inclusief spelen. Benieuwd? Bekijk het ontwerp voor Stadsboerderij Presikhaaf en Stadsboerderij de Korenmaat. Het volledige projectplan kan je hier inzien.

Contact

Wil je graag meer weten over ons speeltuinenproject? Neem dan contact op met Monique.Verstraten@natuurcentrumarnhem.nl of 026 – 702 90 14.

De renovatie van onze speeltuinen wordt mede mogelijk gemaakt door het Samenspeelfonds 

 

Doneren Doneren