7 februari 2018

Vacature coördinator bedrijfsbureau (m/v) (24 upw)

Ben jij een alleskunner op het gebied van bedrijfsvoering?
En wil je werken in een dynamische en duurzame omgeving?


Dan heb je vast interesse in de nieuwe functie van coördinator bedrijfsbureau bij Natuurcentrum Arnhem.

Wat doet Natuurcentrum Arnhem?
Natuurcentrum Arnhem streeft naar een groene en duurzame stad waar kinderen opgroeien dichtbij de natuur. We doen wat we doen vanuit de wetenschap dat contact met de natuur onmisbaar is voor een gezonde ontwikkeling en een duurzame toekomst. Omdat het directe contact met de natuur steeds minder vanzelfsprekend wordt, wil Natuurcentrum Arnhem een belangrijkere rol vervullen in het verbinden van stadsbewoners met de natuur. Want vanuit verbondenheid ontstaan respect, betrokkenheid en hulpvaardigheid. Dit doen we o.a. door te investeren in NME-educatie in de stad, het beheren van twee duurzame stadsboerderijen en gronden in de stad en door samen te werken met partners aan groene initiatieven in de wijk.

Vanaf 1 januari 2017 is Natuurcentrum Arnhem een zelfstandige stichting. De organisatie is hierdoor sterk in ontwikkeling. We zoeken momenteel versterking van ons team om vorm te kunnen geven aan de gekozen ambities en verdere professionalisering van de organisatie.

Welke plek neem je in de organisatie in?
Onder het bedrijfsbureau vallen het secretariaat, de financiële administratie en overige administratieve aspecten van personeelszaken, contractbeheer en communicatie. Als coördinator stuur je dit team van 3 medewerkers aan en maak je onderdeel uit van het managementteam.

Wat doet de coördinator bedrijfsbureau?
• Je stuurt het secretariaat aan, bent verantwoordelijk voor de ingaande en uitgaande correspondentie.
• Jij coördineert de verhuur van locaties en materialen, je maakt prijsafspraken en zorgt voor een vriendelijk ontvangst.
• Je werkt samen met het salarisadministratiekantoor en andere externe bureaus en draagt zorg voor contractbeheer en ICT ondersteuning.
• Je bent betrokken bij de financiële administratie.

Wat vragen wij van je?

• Je hebt een relevante HBO-opleiding en aantoonbare werkervaring in een coördinerende rol.
• Bij voorkeur heb je ervaring in een dienstverlenende non-profit organisatie.
• Je bent in staat om mee te denken in een ontwikkelende organisatie en met jouw coördinerende capaciteiten kan je zaken veranderen en mee ontwikkelen.
• Wanneer processen verbeterd kunnen worden, signaleer jij dit en ga je vervolgens actief aan de slag om dit te aan te pakken;
• Een hulpvraag van een collega wil je graag oplossen en de combinatie en de diversiteit van alle werkvelden past bij jouw persoonlijkheid.
• Je bent tenslotte iemand met een sterke persoonlijkheid. Je opereert gemakkelijk in een organisatie, die bestaat uit een gepassioneerde groep mensen met een grote diversiteit.

Herken je jezelf in dit profiel, dan zoeken we jou!

Wat mag je van ons verwachten?
• Een dynamische, groene werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng.
• Een dienstverband voor 24 uur per week.
• Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 9 van de CAO VERMO.
• In eerste instantie is er sprake van een tijdelijk dienstverband van een jaar met de mogelijkheden van verlenging.

Hoe toon je je interesse?
Mail vóór 26 februari een brief en CV naar monique.verstraten@natuurcentrumarnhem.nl, met vermelding van: Coördinator bedrijfsbureau.
Wil je eerst nog informatie over deze functie of de procedure? Bel dan met Monique Verstraten, directeur, telefoon 026 – 7029014.

Hoe gaan we verder?
Wanneer je behoort tot de geselecteerde kandidaten, krijg je een uitnodiging voor een gesprek met vertegenwoordigers van Natuurcentrum Arnhem op donderdag 8 maart. Uiteraard laten we je ook weten als je niet wordt uitgenodigd.
Na de gesprekken nodigen we een aantal van de geselecteerde kandidaten ook nog uit voor een meeloopochtend. Daarna maken we een definitieve keuze.