026 702 90 00
26

juli

2023

Nieuwe Parkenwijzer over Park Sacré Coeur

Nu Molenplaats Sonsbeek weer deels open is voor bezoekers (op donderdag en vrijdag tussen 10:00-14:00 uur) is er ook weer gelegenheid om bij ons van alles te leren en lezen over het groen in Arnhem.

Zo is er bijvoorbeeld net weer een nieuwe parkenwijzer verschenen en wel van Park Sacré Coeur bij verpleeghuis Regina Pacis aan de Velperweg in Arnhem. Wandelaars kunnen aan de hand van de Parkenwijzer met mooie beschrijvingen, weetjes, (historische) foto’s en een plattegrond het park op een interessante, ‘andere manier’ ontdekken.

De Parkenwijzer Sacré Coeur. is een uitgave van Natuurcentrum Arnhem. Het boekje is geschreven en gecoördineerd door Loes Meeuwissen en vormgegeven door Olga Peters.

Deze parkenwijzer is het vierde deel van een serie boekjes over de Arnhemse parken en is voor € 2,50 verkrijgbaar bij bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek (Zijpendaalseweg 24a).

Kom snel eens kijken bij onze informatiebalie en in ons winkeltje voor de nieuwe parkenwijzer en nog veel meer interessante, duurzame producten. Onze vrijwilligers helpen je graag!