Reserveer ons lesaanbod online
026 702 90 00

Educatie

Lesaanbod

De natuur zit intrigerend, slim en verrassend in elkaar. Wil jij jouw leerlingen die natuur van dichtbij laten ontdekken? Laat je inspireren door ons uitgebreide educatieve programma. 

Natuurcentrum Arnhem verzorgt en coördineert het natuur- en milieuonderwijs in Arnhem. Wij kijken naar educatie als een speelse belevenis, waarin altijd iets te ontdekken en te verwonderen valt. Een belevenis waardoor kinderen zich meer verbonden gaan voelen met de natuur in hun omgeving. Want als je dichtbij de natuur staat, begrijp je ook hoe belangrijk het is om er goed mee om te gaan. 

Reserveren

Wil je ons volledige aanbod bekijken, download dan ons jaarprogramma. In de digitale NME-gids vind je ons aanbod van lessen, lesmaterialen, projecten en andere producten voor het hele schooljaar. Reserveren kan online via de digitale NME-Gids. 

Vragen

Leerkrachten komen steeds vaker met vragen buiten ons vaste aanbod om. Die vragen zijn van harte welkom, want we kunnen op veel verschillende manieren ondersteuning bieden. Denk aan: meedenken bij de invulling van een thema, leveren van materiaal en het geven van workshops. De meeste van deze verzoeken kunnen we voor scholen in Arnhem kosteloos uitvoeren. Dus heb je een vraag, stel ‘m gerust via info@natuurcentrumarnhem.nl!

Een greep uit ons aanbod


Wat we ook doen
Agenda


Ontdek de natuur