Vrijwilligers gezocht!
026 702 90 00

Boerderijwinkels

In onze boerderijwinkels, bij Stadsboerderij Presikhaaf en Stadsboerderij de Korenmaat verkopen wij eerlijke, lokale producten, zoals: eieren, groente, vlees, jam, honing, kaas, sap, ijs en meel. Eten geproduceerd met liefde voor plant en dier. Eten direct van de boerderij of van lokale partners: niet alleen lekker en gezond voor jou, maar ook goed voor een duurzame toekomst!

Ook kun je bij ons terecht voor leuke groene en educatieve cadeaus zoals boeken, biologische zaden, tuinartikelen en nog veel meer. Kom eens gezellig langs en laat je verrassen.

Openingstijden:

Winkel bij Stadsboerderij Presikhaaf:

Maandag t/m zondag open van 10.00 – 16.30 uur.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger een dagdeel of op oproepbasis mee te draaien?

Je bent van harte welkom!

Winkel bij Stadsboerderij de Korenmaat:

Maandag gesloten

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10.00 – 16.00 uur

Zondag open van 12.30 – 16.00 uur

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger een dagdeel of op oproepbasis mee te draaien?

Je bent van harte welkom!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van (nieuwe) producten, aanbiedingen, gezonde recepten en ander nieuws van de boerderij? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief winkel

Eerlijk, lokaal en vers

  • Wist je dat, als je ’s ochtends op tijd bent, je zelfs kunt voelen dat de eieren nog warm zijn ? Verser kan niet!
  • In het hoogseizoen hebben we groente en fruit uit de Kindertuinen van Stadsboerderij de Korenmaat en uit de boomgaard. Wij produceren alles zonder bestrijdingsmiddelen en op de beste grond van Arnhem. En dat proef je!
  • Groente en fruit is op beide locaties te koop. Het hele jaar rond wordt er ook groente en fruit ingekocht bij lokale biologische boeren of bij de biologische groothandel. Alles komt zoveel mogelijk uit de streek, maar in elk geval uit Nederland.
  • Is een kromme komkommer minder lekker dan een rechte? Nee, natuurlijk niet en daarom ligt een kromme ook gewoon bij ons in de schappen.
  • Wij verkopen biologisch vlees van onze eigen dieren. De dieren hebben een fijn leven, krijgen biologisch eten en worden met liefde en aandacht verzorgd.
  • Wist je dat het biologische meel dat wij verkopen wordt gemalen in een van de oudste gebouwen van Arnhem? De Witte watermolen maalt al koren sinds de 15e eeuw.

Om jou het hele jaar door te voorzien van eerlijk en lokaal eten werken wij samen met boeren uit de regio. Onze leveranciers zijn met veel zorg geselecteerd en werken op dezelfde manier als wij: ze maken (h)eerlijke producten met passie en respect voor de natuur.

Zelf aan de slag

In onze winkels vind je naast gezond en eerlijk eten ook handige tips om zelf gezond te koken en duurzaam te leven. Van kookboeken en recepten tot zaaigoed en kweekbakken. En ook kinderen kunnen thuis zelf aan de slag: wij verkopen leerzaam knutsel- en doespeelgoed; ideaal als cadeautje!

En wil je zelf lekker en gezond koken? Dan vind je hier inspirerende recepten met producten uit onze winkels. Eet smakelijk!

Meer informatie en vacatures

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de boerderijwinkel? Bekijk dan onze vacatures. Meer weten? Onze winkelvrijwilligers en beheerder van onze winkels, Ria Klein Haneveld, staan je graag te woord. Voor vragen of ideeën mail gerust naar: ria.kleinhaneveld@natuurcentrumarnhem.nl


Agenda