026 702 90 00

Restaurant A Beautiful Mess

Bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek is de ideale plek om neer te strijken en te genieten van groen en heel veel moois en lekkers. Gezellig in de sfeervolle ingerichte Molenschuur of bij goed weer op het terras met fantastisch uitzicht over het Sonsbeekpark.

A Beautiful Mess

In de Molenschuur is sinds juni 2020 restaurant A Beautiful Mess gevestigd. Het team van dit bijzondere restaurant bestaat uit mensen met een vluchtelingenachtergrond, die hier hard werken aan een fijne en vooral veilige toekomst. Daarnaast is het eten ook nog eens verrukkelijk! Op de menukaart vind je veel Oosters georiënteerde gerechten, maar ook appeltaart en tosti’s.

Groene evenementenlocatie huren

De Molenschuur beschikt over twee vergaderzalen, een kleine zaal voor max. 8 personen en een grote zaal voor max. 30 personen. De ruimtes, maar ook het restaurant, zijn iedere dag en avond af te huren. In al deze drie ruimtes is een beamer met elektrisch scherm aanwezig.

Het huren van de ruimtes is mogelijk op aanvraag. Neem contact op met A Beautiful Mess voor meer informatie over verhuur en arrangementen.

Openingstijden en contact A Beautiful Mess

Openingstijden restaurant:
dinsdag t/m zondag van 09.00-17.00 uur

Contact restaurant:
T: 06 34293822.
E: molenplaats@abeautifulmess.nl
W: abeautifulmess.nl/arnhem/