026 702 90 00
7

mei

2024

Speeltuin Stadsboerderij de Korenmaat weer open

De speeltuin op onze Stadsboerderij de Korenmaat is na een maandenlange renovatie eindelijk weer open! Gloednieuw, groen en inclusief: hier kunnen álle kinderen samen spelen en plezier maken, ongeacht leeftijd of fysieke mogelijkheden.

Bijna klaar!
Nog niet alles is af, maar we willen jullie niet nog langer laten wachten! We zijn nog aan het sparen voor twee mooie speeltoestellen op de heuvels. Een daarvan, de apenkooi, is mede dankzij de vele donaties van bezoekers, al bijna bij elkaar gespaard! Hieronder kan je zien voor welk speeltoestel we nog meer sparen.

Kunnen we op jouw steun rekenen om onze speeltuin helemaal af te maken? Elke donatie, groot of klein, brengt ons een stapje dichterbij. Doneer hier gemakkelijk online. Samen maken we van onze speeltuin een samenspeelparadijs!  

Let op:

  • De kabelbaan is nog even in onderhoud en helaas nog niet veilig om te gebruiken. We werken hard aan de reparatie en houden jullie op de hoogte van de vorderingen. Veiligheid staat voorop!
  • Het nieuwe groen is nog erg kwetsbaar. Wees dus voorzichtig, zodat de planten de kans krijgen om te groeien en bloeien.

Dankjewel!

We willen al onze sponsors tot nu toe enorm bedanken: Samenspeelfonds, Gemeente, Boekhorst Autoschade, ISDN, Wijkplatform Rijkerswoerd en vele lieve mensen uit de wijk! Jullie steun is goud waard!

Een feestelijke opening staat gepland voor later dit jaar.

We wensen jullie ontzettend veel speelplezier!


Ontdek de natuur