026 702 90 00
13

september

2020

Beklim de Belvédère in Sonsbeek

DEZE ACTIVITEIT ZIT VOL. AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Wil je genieten van een adembenemend uitzicht over Arnhem en verder? Beklim dan op Open Monumentendag zondag 13 september de Belvédèretoren. In deze 19e – eeuwse uitkijktoren brengt een wenteltrap met 140 treden je 30 meter hoog. Op de top sta je op ongeveer 100 meter boven NAP, even hoog als de toren van de Eusebiuskerk in het centrum van Arnhem. Het uitzicht vanaf de Belvédère over Arnhem en de wijde omtrek is ongeëvenaard; je overziet de hele Betuwe en bij helder weer kijk je tot in Duitsland en Brabant. Onze torengidsen leggen je uit wat je ziet en vertellen je graag alles over de historie van dit bijzondere monument.

I.v.m. Corona zijn er slechts enkele plaatsen beschikbaar. Daarom willen we je vragen vooraf een tijdslot van 20 min (inclusief beklimmen en afdalen) te reserveren via het inschrijfformulier hieronder. (DEZE ACTIVITEIT ZIT INMIDDELS VOL)

Reserveren kan voor  maximaal 2 volwassen en 3 kinderen onder de 12 jaar.

De toegang is normaal 1 euro per persoon, maar op Open Monumentendag is het gratis. Er is een mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage.


Kom je ook?

 Wanneer
13-09-2020 t/m

 Locatie
Sonsbeek Park

Ontdek de natuur