026 702 90 00
11

oktober

2020

Heemtuin paddenstoelentocht

De Heemtuin in Presikhaaf is dit jaar veel bezocht, maar er waren geen IVN-excursies door de Corona-Pandemie. Nu er weer veel paddenstoelen zijn, gaat IVN Arnhem het a.s. zondag toch proberen op een andere manier. Er is zoveel vraag naar.

De IVN-gidsen kunnen helaas geen echte rondleiding geven, omdat de paden te smal zijn om afstand te houden. Daarom heeft IVN voor u een geprinte route door de Heemtuin langs paddenstoelen waarbij we een bordje plaatsen. U krijgt daarbij uitleg over verschillende soorten paddenstoelen en hun functie in de natuur.

Als u zich opgeeft via onderstaand formulier, krijgt u een eigen tijdstip van aankomst op zondagmiddag 11 oktober tussen 13.30 uur en 15.30 uur. “Gedeelde huishoudens” kunnen op dezelfde tijd beginnen. De Heemtuin sluit om 17.00 uur.

We verzoeken u om de 1,5 meter afstand te bewaren tot andere bezoekers, elkaar niet in te halen en op de paden te blijven. Lees hier de Corona-richtlijnen voor deelnemers aan IVN-buitenactiviteiten.

Tips:

  1. neem een spiegeltje mee om onder de hoed van een paddenstoel te kijken.
  2. vergrootglas en plasticzak om daarop op je knieën iets van dichtbij te bekijken
  3. fototoestel of mobieltje meenemen
  4. wandelwagens, buggy’s en rolstoelen, rollators thuis laten

We zien er naar uit u zondagmiddag in de Heemtuin te ontvangen en hopen op gunstig weer voor deze bijzondere paddenstoelentocht.

Namens IVN-Arnhem, graag tot dan!

 


Kom je ook?

 Wanneer
11-10-2020 t/m 13.30 - 15.30 uur

 Locatie
Heemtuin Presikhaaf, Ruitenberglaan 4

Aanmelden voor: Heemtuin paddenstoelentocht

Ontdek de natuur