026 702 90 00
15

oktober

2023

t/m
22

oktober

2023

Sprookjesfestival bij Molenplaats Sonsbeek

Het is bijna herfstvakantie en dat betekent: Sprookjesfestival! Met meer dan 100 activiteiten verspreid over ongeveer 50 locaties is er flink wat te beleven dit Sprookjesfestival.

Ook bij Molenplaats Sonsbeek zijn er dit jaar weer verschillende voorstellingen te zien (van 15 t/m 22 oktober). Voor het programma en reserveren kan je kijken op de website van het sprookjesfestival (en selecteer dan locatie “sonsbeekpark, molenplaats).

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober organiseert IVN bovendien ook herfstknutselen bij Molenplaats Sonsbeek. Onder begeleiding kunnen kinderen mooie herfstknutsels maken die je naderhand mee naar huis mag nemen. Kijk op de website bij Activiteiten voor meer informatie.

Tot ziens bij Molenplaats Sonsbeek in de herfstvakantie!


Bij Molenplaats Sonsbeek spelen:

15 oktober: Zeetastisch, Groentje Doetheater

Gaan jullie mee met Groentje de zeemeermin? Ze woont in parelstad en haar vader is erg streng voor haar. Groentje heeft andere dromen. Komen ze uit? En wat voert de gemenerik Stippie de inktvis uit? Ontdek het in deze sprookjesachtige voorstelling! 

16,17,18 oktober: Op pad door de stad met Puck Paddenstoel, Marin Kroon

Zin in een spannend avontuur vol muziek en plezier? Ga dan mee op geluidenreis met Puck Paddenstoel. Kabouter Puck is gek op geluiden. Maar alle geluiden uit het bos, die kent ze al lang uit haar hoofd. Puck wil op avontuur… Naar de grote stad! Wat zou ze allemaal tegen komen onderweg? En welke geluiden horen we? Van hard tot zacht, van hoog tot laag… Boem zoefff brr powpow tring tatuuu!!

Deze gezellig, gekke geluidenreis belooft een onvergetelijke ervaring te zijn voor de kleintjes. En met een duur van slechts 25 minuten is het de perfecte eerste theaterervaring.

Ga mee op pad met Puck!

21, 22 oktober: Allemaal beestjes, Troef Theater

Begint het al te kriebelen?
Als je het boek ‘Eric of het klein insectenboek’ wel eens hebt ingekeken, dan vraag je je vast af hoe het zou zijn om als klein beestje in je eigen tuin te leven. Met bloemen zo hoog als flatgebouwen en insecten die misschien nog groter zijn dan jijzelf. Tijdens deze voorstelling kom je daar misschien achter. Tom en Ed stappen in de ‘beestjes machine’ en veranderen in reusachtige kriebelbeestjes. Deze beestjes blijken ook nog eens heel muzikaal te zijn, maar dan wel op hun eigen manier. Lukt het de kinderen om mee te doen? ‘Allemaal beestjes’ is een vrolijke, interactieve en muzikale voorstelling. Tijdens de voorstelling wordt er gezongen, muziek gemaakt op verschillende instrumenten en gaan Tom en Ed samen met de kinderen aan de slag met bodypercussie.


Kom je ook?

 Wanneer
15-10-2023 t/m 22-10-2023

 Locatie
Molenplaats Sonsbeek

Ontdek de natuur