026 702 90 00

Boerderijwinkel

Boerderijwinkel Presikhaaf

Duurzaam voedsel is belangrijk. Voor een gezond lijf en een groene toekomst. Daarom worden de stadsboerderijen van Natuurcentrum Arnhem biologisch beheerd. Dat betekent met respect voor mens- en dier en in harmonie met de natuur. Onze boerderijwinkel op Stadsboerderij Presikhaaf is voornamelijk gevuld met delicatessen van eigen land; kwaliteitsvlees van onze koeien en varkens, eieren, maar ook verse groente -en fruit die pas geoogst worden wanneer ze echt rijp zijn. Ons assortiment wordt verder aangevuld met biologische- en fair trade producten uit de streek. Een winkel vol (h)eerlijks dus, direct uit de natuur. Gewoon zoals het bedoeld is. Ervaar het zelf!

Onze winkel is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 – 16.30 uur. De vrijwilligers houden pauze van 13:00 tot 13:30. Tijdens de feestdagen zijn we gesloten op 25, 26 december en 1,2 januari. Bij slechte weersomstandigheden (met name in de rustige wintermaanden) kan het zijn dat de winkel eerder sluit. Wil je niet voor een dichte deur staan, bel dan even met Natuurcentrum Arnhem voor informatie 026-7029000.

Let op: Veel producten zijn seizoensproducten, wat betekent dat niet altijd alle producten te verkrijgen zijn en dat de prijs varieert afhankelijk van het aanbod. Kijk in de winkel voor het actuele aanbod en de prijzen.

Meer weten over wat we doen? Onze winkelvrijwilligers vertellen u er graag alles over.  


Wist je dat...

Een mannetjeskalkoen een haan heet?
Wil je meer weten?
Varkens een modderpoel gebruiken om te ‘zoelen’?
Wil je meer weten?

Tips voor thuis

Houd je huis koel in de zomer

En plaats beplanting voor je gevel en in je tuin. Bijvoorbeeld een wingerd, klimop of een laagstam appelboom. De vogels en insecten zijn hier ook blij mee!

Groene tips

Ontdek de natuur