026 702 90 00
19

september

2023

Bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek breidt openingstijden uit

Molenplaats Sonsbeek, de entree tot het historische Park Sonsbeek, verruimt haar openingstijden vanaf 25 september 2023. Het bezoekerscentrum is vanaf dan open van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 14:00 uur. 

Na een eerdere tijdelijke sluiting als gevolg van een reorganisatie, heropende Molenplaats Sonsbeek in juli deels haar deuren voor het publiek. Vanaf 25 september is Molenplaats Sonsbeek ook weer open in het weekend.  

Bij de informatiebalie en winkel staan enthousiaste vrijwilligers klaar om bezoekers te verwelkomen en te informeren over recreëren in het prachtige groen van Arnhem. Naast de informatiebalie kunnen bezoekers aan de bar een selectie aan koffie, thee, sap en gebak afhalen. Ook hier helpen vrijwilligers de bezoekers graag. 

Vrijwilligers gezocht 
De verruiming van de openingstijden is mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers. Om de openingstijden verder uit te breiden en een nog betere service te bieden, is Natuurcentrum Arnhem, beheerder van het bezoekerscentrum, op zoek naar nog meer enthousiaste vrijwilligers.  Bekijk de vacatures (voor horeca en informatiebalie) op: www.natuurcentrumarnhem.nl/vacatures/ 


Ontdek de natuur