026 702 90 00
13

april

2024

Expositie bij Molenplaats Sonsbeek

Momenteel is er bij Bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek een nieuwe expositie te zien van Guus van Gunst.

Molenplaats Sonsbeek is hierdoor momenteel prachtig aangekleed met fraaie natuurfoto’s. Kom een kijkje nemen en laat een bericht achter in het gastenboek!

Over Guus van Gunst

In 1998 is het eindelijk zover. Hij verlaat zijn werkgever Kodak en krijgt de mogelijkheid een eigen fotostudio te beginnen. Zijn fotografie richting was publieksfotografie, waaronder portret bruids-en bedrijfsfotografie. Privéomstandigheden dwingen hem er toe dit in 2006 op te geven. Zijn loopbaan nam een andere wending en hij verlaat de fotografie.

In 2016 besluit hij een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella te maken, waarna hij zijn liefde en passie weer terugkrijgt voor de fotografie.

Hij besluit opnieuw te starten en gaat vrij werk maken, veel landschap, stadsomgeving, stilleven, straatfotografie en portret op zijn manier. In 2017 krijgt hij de gelegenheid om zijn werk, wat hij op zijn pelgrimstocht heeft gemaakt, te exposeren in een voormalige kerk ‘Bij Andreas’ in Naarden.

Het werk trekt de nodige aandacht en besluit hij zijn passie weer te volgen. Fotograferen van wat wordt aangeboden vaak in de simpelste vorm. Soms chaotisch en overweldigend, dit brengt hem dit tot waar hij nu is.


Ontdek de natuur