026 702 90 00
20

januari

2021

Heerlijks van de boerderij weer verkrijgbaar!

Het is je vast niet ontgaan: onze locaties en winkels zijn gesloten vanwege de Corona-maatregelen. Maar…. onze kippen leggen natuurlijk gewoon nog hun eieren. En lokale ondernemers kunnen nog gewoon hun jam of kaas maken.

Daarom kan je vanaf heden op onze website losse producten bestellen en gemakkelijk betalen via Ideal. Stel zelf een leuk pakket samen en kom het afhalen bij één van onze Stadsboerderijen. Meer informatie over de producten en het bestellen vind je hier: heerlijks van de boerderij bestellen!

Wil je jouw boodschappen ontvangen in onze nieuwe, hippe Natuurcentrum Arnhem boodschappentas? Bestel die er dan gewoon bij! De tas is gemaakt van gerecycelde theezakken en bedrukt met een hip design. Neem je hem de volgende keer weer mee om je boodschappen in te doen? Dat scheelt weer een plastic zakje!

Dus; wil je lekker en verantwoord  eten én tegelijkertijd graag onze stichting en lokale ondernemers een belangrijk steuntje in de rug geven? Bestel jouw producten dan op onze website en kom al jouw heerlijks ophalen bij Stadsboerderij de Korenmaat of bij Stadsboerderij Presikhaaf.

Bestel HIER producten van de boerderij!

 

EET SMAKELIJK!

 


Ontdek de natuur