026 702 90 00
14

december

2023

Kerstvakantie bij Molenplaats Sonsbeek

Op zoek naar een leuke activiteit voor in de kerstvakantie? Lekker naar buiten met het gezin? Denk dan eens aan Molenplaats Sonsbeek. Start bij Molenplaats Sonsbeek een wandeling, met 1 van onze gidsen of ga zelf op pad met een gaaf audio-avontuur.

Bekijk snel ons complete wandelaanbod!

WoudHout: een interactief audio-avontuur door Park Sonsbeek.

Bij Molenplaats Sonsbeek kan je starten met de Woudhout audio tour. Het is een interactieve wandeling voor kinderen vanaf 8 jaar.
“Met je smartphone word je meegenomen in dit audio-avontuur”, legt bedenkster en theatermaakster Hanneke de Jong uit. “Tussendoor doe je leuke opdrachten. Daardoor duurt de route soms wat langer of korter. Het kan in ruim een uur, maar ook in twee uur.”

Het verhaal gaat over Flore, die een mysterieus aantekeningenboekje kreeg van haar opa. “De bomen in Sonsbeek stonden er al toen opa nog jong was. Toen de wereld langzamer ging dan nu”, vertelt Hanneke. Maar wat betekenen al die geheimzinnige uitspraken en krabbels van opa? Wat wist hij van de bomen, en wat vinden we daar na 75 jaar nog van terug?”

Wil je de wandeling volgen? Dat is heel simpel. Neem een opgeladen smartphone en een koptelefoon of oortjes mee naar Molenplaats Sonsbeek in Park Sonsbeek. Scan de QR-code van WoudHout en je kunt van start.

Molenplaats Sonsbeek is in de kerstvakantie open van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. In het weekend van 11.00 tot 16.00 uur of scan buiten de openingstijden de QR-code op het raam. (Kerstdagen en Nieuwjaarsdag gesloten).

Veel plezier!


Ontdek de natuur