026 702 90 00
14

juli

2023

Molenplaats Sonsbeek weer open voor publiek

We hebben goed nieuws! Na een periode van sluiting gaat ons bezoekerscentrum, Molenplaats Sonsbeek, weer deels open voor publiek. We kijken er enorm naar uit om jullie weer te verwelkomen!

Voorlopig zijn we op donderdagen en vrijdagen geopend van 10:00 tot 14:00 uur. Bij onze informatiebalie en winkel staan onze betrokken vrijwilligers klaar om jullie te ontvangen met al jullie vragen over recreëren in het prachtige groen van Arnhem. We zijn er om jullie op weg te helpen naar de mooiste parken en natuurgebieden die onze stad en regio rijk is.

Ons doel is om van Molenplaats Sonsbeek een verzamelplaats te maken voor bijzondere ontmoetingen. Een gemeenschappelijke huiskamer, waar vrijwilligers, stadsgenoten, toeristen en ook zakelijke bezoekers zich direct thuis voelen. We willen een plek creëren waar mensen samenkomen, niet alleen om te genieten van de prachtige natuur, maar ook om zichzelf te laten informeren én gehoord te worden. We geloven sterk in de kracht van verbinding en willen een warme en gastvrije omgeving bieden waar iedereen zich welkom voelt.

Naast onze informatiebalie hebben we een self-service bar waar je koffie, thee, sap en gebak kunt halen. Onze bar wordt bemand door fantastische vrijwilligers, die met plezier voor jullie klaarstaan.

Momenteel zijn we druk bezig met het aantrekken van meer personeel en vrijwilligers, zodat we kunnen groeien naar ruimere openingstijden. We willen jullie graag meer mogelijkheden bieden om optimaal van Molenplaats Sonsbeek te genieten. Samen met de gemeente en onze partners werken we aan een lange termijnplan om onze ambities te verwezenlijken.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger bij ons te komen werken? Bekijk dan onze vacature en sluit je aan bij ons enthousiaste team. Ook als je wilt meedenken over wat we meer of anders zouden kunnen doen, dan horen we dat graag. Samen brengen we de groene stad tot leven!

We kijken er enorm naar uit om jullie weer te zien bij Molenplaats Sonsbeek. Tot gauw!


Ontdek de natuur