026 702 90 00
8

juli

2020

Zomerprogramma vol kinderactiviteiten.

Beestjes zoeken in het water, op toer met de boer, struinen langs de rivier in Meinerswijk, botanisch tekenen…Het is een greep uit de tientallen natuuractiviteiten die Natuurcentrum Arnhem deze zomer organiseert voor kinderen uit Arnhem en omgeving.

Het zomerprogramma van Natuurcentrum Arnhem is bedoeld om kinderen, die door de coronacrisis een moeilijke tijd achter de rug hebben of bijvoorbeeld hun geplande vakantie niet door zien gaan, toch een leuke en leerzame zomer te bezorgen. De activiteiten vinden plaats van 4 juli tot en met 21 augustus op verschillende locaties in de stad en zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Kom je ook?
Via deze link is het volledige zomerprogramma te vinden en kan je je inschrijven voor een activiteit. De meeste activiteiten zijn gratis. Alle activiteiten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen en kaders van het RIVM.

Over Natuurcentrum Arnhem
Natuurcentrum Arnhem zet zich in voor een levendige groene stad, waar jong en oud een actieve bijdrage kan en wil leveren aan een duurzame toekomst. Op onze stadsboerderijen kan je van alles leren en ontdekken over dieren en de herkomst van ons voedsel. Met onze lessen op scholen en initiatieven in de wijk inspireren we en hopen we stadsgenoten bewust te maken van het belang van natuur en de eigen rol in het behoud ervan. Want als je dichtbij de natuur staat, begrijp je ook hoe belangrijk het is om er goed mee om te gaan.


Ontdek de natuur