026 702 90 00
15

maart

2024

Renovatie speeltuin Stadsboerderij de Korenmaat: nog even geduld!

De speeltuin van Stadsboerderij de Korenmaat is i.v.m. renovatie helaas nog even gesloten. De grond is momenteel nog te drassig om op te lopen en we willen het jonge gras niet beschadigen. Daarnaast wordt er de komende tijd hard gewerkt aan de aanleg van een nieuw halfverhard pad.

We snappen dat dit vervelend is, maar we beloven dat het wachten de moeite waard zal zijn! De nieuwe speeltuin belooft een prachtige plek te worden waar alle kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

We vragen dus nog even om je geduld. we doen ons best om de speeltuin zo snel mogelijk weer te openen voor jullie plezier!

Help je ons mee om de speeltuin compleet te maken?

We zijn nog op zoek naar donaties om ons droomtoestel, een stoere en uitdagende Apenkooi, te kunnen aanschaffen. Met jouw hulp kunnen we van de speeltuin een echt samenspeelparadijs maken voor alle kinderen! Dankzij de gulle bijdragen van heel veel bezoekers hebben we inmiddels al een mooi bedrag van €8.500,- opgehaald, maar ons streefbedrag is €15.000,-. Help je ons mee om de laatste loodjes te overbruggen?

Doneer hier eenvoudig en veilig.

Alvast bedankt voor je steun! We hopen je snel te zien in onze nieuwe speeltuin!


Ontdek de natuur