026 702 90 00
24

oktober

2023

Vorderingen renovatie Samenspeeltuin Stadsboerderij de Korenmaat

Stel je voor: een speeltuin waar alle kinderen kunnen spelen, met of zonder beperking. Een speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven omringd door groen en (nieuwe) vriendjes. Een speeltuin waar ze urenlang plezier kunnen hebben. Dit is de speeltuin die wij willen bouwen op onze beide stadsboerderijen. Op Stadsboerderij de Korenmaat is de renovatie inmiddels van start gegaan en langzaam worden de contouren van de nieuwe speeltuin zichtbaar.

De aanleg vordert gestaag. Inmiddels is het groen geplant en zijn de heuvels en paadjes aangelegd. En ook de eerste speeltoestellen zijn geplaatst!

We zijn ontzettend blij met de hulp van alle vrijwilligers die we hebben mogen ontvangen. We zijn ook ontzettend blij dat we tot nu toe al 6000 euro aan donaties hebben opgehaald,. Dank jullie wel voor jullie steun!

Het Apenkooien-speeltoestel waar we met jullie hulp voor sparen, kost ruim 15.000 euro. Help jij ons om de speeltuin af te maken? Met jouw donatie bepaal jij mee hoe leuk de speeltuin uiteindelijk wordt.

Samen maken we van onze speeltuin een echt samenspeelparadijs, waar straks álle kinderen heerlijk kunnen spelen.

Hier kan je snel, veilig en gemakkelijk online doneren. Alvast bedankt!

SamenSpeelFonds

Deze speeltuin wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het SamenSpeelFonds. Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen kind alleen hoeft te spelen – dat is het ideaal van het SamenSpeelFonds. De meeste kinderen leren leven met hun beperking. Hun grootste handicap is dat ze niet mee kunnen doen en zich daardoor eenzaam voelen.

Het SamenSpeelFonds, een initiatief van Jantje Beton en Stichting Het Gehandicapte Kind, helpt onder andere speeltuinen en kinderboerderijen toegankelijker te maken. Zodat kinderen met en zonder beperking met elkaar kunnen buitenspelen. Met als doel: in élke gemeente in Nederland tenminste 1 inclusieve SamenSpeelPlek! Kijk hier voor meer informatie.


Ontdek de natuur