026 702 90 00

Picknick op de boerderij

Weet jij eigenlijk wel waar jouw eten vandaan komt? Dat willen wij je graag laten zien tijdens de picknick op de boerderij. Je gaat op zoek naar al het lekkers wat de boerderij te bieden heeft en je vult zelf je picknickmand. Als je al het eten hebt gevonden, ga je het natuurlijk opeten op een mooi plekje op de boerderij (en daarna neem je de restjes mee naar huis).

Om je aan te melden voor de picknick op de boerderij vul je onderstaand formulier in en betaal je gemakkelijk via Ideal!

 

Wat ga je doen?

Elke woensdag middag (tot en met de herfstvakantie) kan je bij Stadsboerderij de Korenmaat terecht voor een picknick op de boerderij. Bij Boerderijcafé de Hooijmaat start de picknick: hier ontvang je je picknickmand met heerlijke broodjes, beleg en een lekkere snack. Je wandelt vervolgens verder over de boerderij en haalt nog meer lekkers in moestuin. In de boerderijwinkel en de boomgaard krijg je een biologisch sapje, zoet beleg en fruit. Als jouw mand helemaal vol zit, zoek je een mooi plekje op de boerderij en smullen maar!

De picknickmand met toebehoren (bestek, bekers etc.) verzorgen wij. Er zijn op de boerderij picknicktafels om aan te zitten of kies de mooie houten bank in de moestuin. Zelf een kleedje meenemen om in het gras te gaan zitten kan natuurlijk ook. Na de picknick lever je de mand weer in bij Boerderijcafé de Hooijmaat.

Wat kost het?

Deze unieke picknick kost 15,00 euro per persoon voor een volwassene en 7,50 euro voor een kind (volwassenen krijgen dubbele porties).

Wanneer?

Je kan jouw picknickmand ophalen bij Boerderijcafé de Hooijmaat op woensdagmiddag tussen 12:00 en 15:00 uur. Naast elke woensdag middag (tot en met de herfstvakantie) kan je ook op de volgende zaterdagen komen picknicken:

  • zaterdag 11 september
  • zaterdag 2 oktober

Aanmelden

Meld hieronder het aantal volwassenen en het aantal kinderen aan. Geef in het bericht aan op welke datum je graag wil komen: een woensdag middag of op zaterdag 11 september of zaterdag 2 oktober.

Aanmelden kan tot uiterlijk 3 werkdagen voor de picknick:

  • Aanmelden voor woensdag uiterlijk de zondag ervoor
  • Aanmelden voor zaterdag uiterlijk de woensdag ervoor

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Neem deze mail mee; dit is je toegangsbewijs!

Afmelden kan tot 24 uur van te voren. Hierna zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

 

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Ophaallocatie (verplicht bij afhalen)

Bericht*

Wat wil je kopen?*

 

 


Wist je dat...

Mannetjeseenden te herkennen zijn aan hun staart?
Wil je meer weten?
De koningin de grootste en de belangrijkste bij is?
Wil je meer weten?

Tips voor thuis

Help vlinders en bijen!

Vlinders en bijen zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook erg nuttig! Plant daarom een vlinderstruik, lavendel of andere bloemen in je tuin! Let wel op dat deze planten onbespoten zijn…

Groene tips

Ontdek de natuur