026 702 90 00

Wandelactiviteiten

Wandel je fit

Hou je van wandelen, maar doe je dat liever niet alleen? Doe dan mee met Wandel je fit. In de ‘even’ weken op woensdag van 10:00 tot 12:00 uur gaat een groep wandelaars op pad onder leiding van de ervaren wandelaarster Tonie Vermeij. Op woensdagochtend wordt dan een wandeling gemaakt van circa 2 uur. De route is iedere keer anders. Deelname hieraan is gratis en je hoeft je vooraf niet op te geven. Deze activiteit wordt georganiseerd door Sport in Arnhem.  

Wanneer?
Er wordt gewandeld op woensdagochtend in de even weken. De start is om 10 uur bij Molenplaats Sonsbeek

Meer info
info@sportinarnhem.nl of bel: 026 377 5757

 

Gezond Natuur Wandelen in Arnhem 

“Samen wandelen in de natuur en het groen van de stad” 
Natuurcentrum Arnhem start, in samenwerking met de stichting Gezond Natuur Wandelen en Sportbedrijf Arnhem, in 2023 met gratis wekelijkse natuurwandelingen vanuit bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek.

Meer informatie 

In 2023 start hiervoor eerst een gidsenscholing. Iedereen die wandelen in de natuur een warm hart toe draagt en graag gids in park Sonsbeek of wandelbegeleider wil worden kan hier aan meedoen. De scholing bestaat uit het volgen van een viertal informatieavonden waarin kennismaking met elkaar en kennisuitwisseling (met huidige gidsen en experts uit Arnhem) centraal staan. Naast de cursusavonden gaat elke deelnemer mee met 2 oefenwandelingen.

Aanmelden als potentieel begeleider kan nu al bij Hanneke Busscher, locatie coördinator van Molenplaats Sonsbeek via hanneke.busscher@natuurcentrumarnhem.nl

Meer informatie over Gezond Natuur Wandelen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl

 


Wist je dat...

Een kalkoen haar nest op de grond maakt?
Wil je meer weten?
Varkens een modderpoel gebruiken om te ‘zoelen’?
Wil je meer weten?

Tips voor thuis

Geef spullen die nog goed zijn (meubels, boeken, kleding) door

Bijvoorbeeld aan een kringloopwinkel of kijk eens op: Gratisaftehalen.nl, Ruilen.nl en Peerby.com

Groene tips

Ontdek de natuur