026 702 90 00

Wandelactiviteiten

Wandel je fit

Hou je van wandelen, maar doe je dat liever niet alleen? Doe dan mee met Wandel je fit. In de ‘even’ weken op woensdag van 10:00 tot 12:00 uur gaat een groep wandelaars op pad onder leiding van de ervaren wandelaarster Tonie Vermeij. Op woensdagochtend wordt dan een wandeling gemaakt van circa 2 uur. De route is iedere keer anders. Deelname hieraan is gratis en je hoeft je vooraf niet op te geven. Deze activiteit wordt georganiseerd door Sport in Arnhem.  

Wanneer?
Er wordt gewandeld op woensdagochtend in de even weken. De start is om 10 uur bij Molenplaats Sonsbeek. 

Meer info
info@sportinarnhem.nl of bel: 026 377 5757

Gezond Natuur Wandelen in Arnhem

Wil je meer bewegen? Ontmoet je graag nieuwe mensen? Dan is Gezond Natuur Wandelen iets voor jou. Iedereen kan meedoen. Het betreft wandelingen van een uur in het groen van de stad, in verschillende tempo’s. Na afloop wordt er samen koffie gedronken (op eigen kosten).

De stichting Gezond Natuur Wandelen start, in samenwerking met Natuurcentrum Arnhem, met gratis wekelijkse natuurwandelingen vanaf 15 januari op de zaterdagochtend 10.00 uur vanuit bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek, Park Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24A, 6814 CL Arnhem.

Meer informatie
Aanmelden als wandelaar of potentieel begeleider kan bij projectleider Carolien Giesen via carolien.giesen@sportbedrijfarnhem.nl. Meer informatie over Gezond Natuur Wandelen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl. Je kunt ook gewoon een keer meelopen om te ervaren of het iets voor jou is.

“Samen wandelen in de natuur en het groen van de stad”


Wist je dat...

Geiten graag geborsteld worden?
Wil je meer weten?
De tanden van konijnen altijd doorgroeien?
Wil je meer weten?

Tips voor thuis

Deel je auto met een ander!

Heb je niet zo vaak een auto nodig? Deel je auto dan met een ander! Fijn voor je portemonnee en beter voor het milieu… Er zijn verschillende auto-delen websites.

Groene tips

Ontdek de natuur